Srečna družina

Za starše

Dragi starši, vaši otroci v sebi nosijo vse potrebne potenciale za srečno in uspešno življenje. Od načina vzgoje in izobraževanja pa je odvisno, v kakšni meri bodo te potenciale tudi uresničili. Izkazalo se je, da kljub odličnim šolskim ocenam, otroci ob prehodu na samostojno pot enostavno niso dovolj pripravljeni, da bi se uspešno soočili z vsemi življenjskim izzivi.

Srečna družina

Problemi klasičnega izobraževanja

Če se glede izobraževanja zanašamo zgolj na javni šolski sistem, tvegamo razvoj številnih učnih, čustvenih in vedenjskih težav, kot so impulzivnost, ADD (nepozornost), ADHD (hiperativnost), OCD (kompulzivnost), disleksija (motnja pisanja) in diskalkulija (motnja računanja). Veliko škodo naredijo tudi depresija, anksioznost, strah, panični napadi, slaba samopodoba in nizka samozavest, kar običajno vodi v odvisnost od drog in alkohola, pogosto pa se konča celo s samomorom. Kljub izjemni skrbnosti in pozornosti, se opisani problemi težko opazijo pravočasno, saj se razvijejo postopoma in na njihov pojav vplivajo tudi številni dejavniki, ki se jih starši ne zavedajo.

Izboljšujemo uspeh in zadovoljstvo

Inštitut Mali genij ponuja učinkovite rešitve, da se prepreči in odpravi vse te probleme. Starše izobražujemo glede naravne učne sposobnosti človeškega fizičnega telesa. Odlično razumemo nevroznanost, epigenetiko, razvojno psihologijo in pedagogiko. Svetujemo glede optimalnih vzgojnih ter učnih pristopov, da pride do največje možne harmonije med vsemi člani družine. S tem se izogne nastanek zgodnjih travm, ki lahko posameznika nezavedno zaznamujejo celotno življenje.

Ustvarjamo revolucijo v izobraževanju

Zlasti močno preventivno in kurativno orodje je revolucionarna učna tehnologija, za katero je inštitut Mali genij pred nedavnim postal ekskluzivni pooblaščeni zastopnik za Slovenijo. Gre za svetovno novost na področju izobraževanja in močno olajša ter pospeši učenje. Največjo dolgoročno korist imajo otroci, ki jo pričnejo uporabljati že pri starosti dveh let. Brez kakršnegakoli umskega napora si otroci na bliskovit način zgradijo močno, trdno in široko besedišče, s točno in popolno definicijo, brez škodljivih čustvenih predsodkov. Odrasli pa z njo svoje besedišče prečistijo, utrdijo in razširijo. Vsak uporabnik si poveča samozavest, osredotočenost, hitrost branja in veselje do vseživljenjskega učenja.

Prihranimo vam čas in denar

Na osnovi članka v reviji Finance iz leta 2011, starši za enega otroka od rojstva do njegovega 25. leta v sedanjem času porabijo okoli 170.000 evrov. Vsak razred, ki ga otrok ponavlja in vsako leto, ko otrok išče službo, stane starše okoli 4.000 evrov. Stroški inštruktorjev zaradi težav pri učenju pa tudi lahko presežejo 1.000 evrov letno za enega otroka. Škoda zaradi bolezni, nesreč, zasvojenosti in smrti pa je neprecenljiva. In če otrok preživi naš šolski sistem, je vprašanje, ali se kvalificira za delovno mesto s plačo 15.000 ali 150.000 evrov letno, ali pa je zmožen postati celo podjetnik, vizionar in miljonar.

Razmislek o prihodnosti

Smo v času intenzivnih globalnih sprememb. Dosedanji učni pristopi niso več zadovoljivi. Šole hitro izgubljajo vlogo hramov znanja, saj so vse informacije dostopne preko spleta. Smo v dobi hiperprodukcije in kot kaže, bodo v naslednjih 20 letih roboti zamenjali tretjino delovnih mest. Ekonomska neenakost, okoljske spremembe in ekološke problematike glasno kličejo po čim prejšnjih prilagoditvah. Na vseh področjih znanosti beležimo hiter razvoj. Otroke moramo zato učinkovito pripraviti na delovna mesta prihodnosti, kjer se bo od njih pričakovalo hitro razumevanje novih konceptov, visoka samozavest, komunikativnost ter etična načela za zagotavljanje blaginje vseh ljudi na tem svetu.

Izkoristite našo brezplačno ponudbo

Družinam z otroki ponujamo brezplačen obisk na vašem domu. Prejeli boste dragoceno znanje glede optimalne vzgoje ter preizkusili čudovito učno tehnologijo TechnoTutor. Vaši otroci bodo ponovno vzpostavili naravno učno zmožnost ter se učinkovito pripravili na samozavestno in uspešno soočenje z izzivi prihodnosti. Izvedeli boste tudi, kako se lahko kvalificirate za prejem brezplačnega prenosnega računalnika. Izpolnite spodnji obrazec in dogovorili se bomo za termin obiska. Obiske izvajamo tudi v popoldanskih urah ter ob praznikih, počitnicah, sobotah in nedeljah.
 

Obrazec za naročilo obiska družin