Trije učenci

Za šole

Spoštovane šole, zagotovo želite najbolje poskrbeti za svoje učence, vendar se kljub veliki skrbi in pozornosti v sklopu vzgojnega ter izobraževalnega proces pojavljajo neželena stanja in odnosi. Razumemo, da vas omejujejo predpisi ter količina časa, denarja in strokovnega kadra, ki vam je na voljo. In kot kaže, se bodo razmere v šolstvu še bolj zaostrovale, saj se zmanjšuje količina denarja za javni izobraževalni sistem, kapitalizem pa nas sili v vse večjo privatizacijo.

Trije učenci

Raziskave in analize problematik

Inštitut Mali genij izvaja analitične aktivnosti za ugotavljanje izvora težav v javnem šolskem sistemu. Zainteresirane šole obiščemo in se pogovorimo z vodstvom, zaposlenimi, starši ter učenci, da dobimo celosten pregled stanja. Problematike razvrstimo glede na njihovo težo ter izdelamo predloge za njihovo razrešitev. Uporabljamo standardne raziskovalne metode, ki jih nadgradimo z naprednim razumevanjem človeške psihologije. Naše rešitve izboljšajo izvajanje učnih programov ter prihranijo čas in denar.

Izobraževanja za učitelje, starše in učence

Neprestano se izobražujemo preko svetovne vodilne organizacije Equal Life Foundation, ki najbolj natančno razkriva razvoj človeških možganov, miselnih procesov, vedenjskih vzorcev ter naravne učne znožnosti človeškega fizičnega telesa. Vse osebe, vpletene v vzgojni ter izobraževalni proces poučimo o najnoveših spoznanjih za optimalno vzgojo ter najbolj prijetnih ter učinkovitih načinih učenja. Rezultat je povečanje notranje mirnosti, izboljšanje medsebojnih odnosov in boljši učni uspeh.

Odprava učnih ter vedenjskih težav

Natančno razumemo vzroke za razvoj številnih učnih, čustvenih in vedenjskih težav, kot so disleksija, hiperaktivnost in depresija, ki pogosto vodijo celo v odvisnosti ali samomore. Ponujamo individualne svetovalne in terapevtske pogovore za otroke, starše in učitelje. Organiziramo predavanja in delavnice, kjer se vsak lahko nauči učinkovitih metod za pridobitev čustvene stabilnosti in visoke samozavesti. Zlasti za otroke so to ključne veščine razumevanja samega sebe in dinamike medsebojnih odnosov, ki jih bodo s pridom uporabljali celotno življenje.

Uvajanje revolucionarne učne tehnologije

Smo pooblaščeni nacionalni zastopnik za napredno učno tehnologijo TechnoTutor, ki naredi učenje izjemno prijetno, hitro ter učinkovito. Brez umskega napora omogočamo bliskovito integracijo besedišča oziroma katerega koli znanja neposredno v dolgoročni človeški spomin. Najbolj je priporočljivo, da se ta učna tehnologija uporablja na domu družin, vendar se zanjo odločajo tudi nekatere šole. Zainteresiranim izobraževalnim organizacijam omogočamo program sodelovanja, na osnovi katerega se lahko kvalificirajo za prejem brezplačne licence za uporabo te fantastične učne tehnologije visoke vrednosti.

Vabljeni k sodelovanju

Napredne šole odprte glave, ki želijo stopiti v korak s časom in svoje učitelje ter učence učinkovito pripraviti na izzive prihodnosti, vabimo k sodelovanju. Izpolnite spodnji obrazec in obiskali vas bomo, ter vam razložili podrobnosti vseh potencialov skupnega delovanja, v čim večjo korist bodočih generacij.
 

Obrazec za naročilo obiska šole